Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 161 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 6 szoba
Telek terület 759 m²
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: átlagos
Épült 1976
Épület szintje 3
Energetika nincs
Solymár központi helyén eladó kétgenerációs, háromszintes, panorámás, jó állapotú családi ház.

A 161 m2-es ingatlanban két külön bejáratú lakrész található, műszakilag jó állapotú, karbantartott, esztétikai felújítás igény szerint szükséges. A ház alsó rész 1976-ban épült, a tetőtér-beépítés és a komplett felújítás 1994-ben történt. 2016-ban bővítéssel készült el a földszinti hálószóba a terasz egy részének beépítésével.
Az erkélyek és teraszok összterülete: 50,5 m2
A bejárat ajtók műanyagok, az összes többi külső és belső nyílászáró fa, az ablakok dupla üvegezésűek, a tetőtérben Velux tetőablakok találhatók. A külső falak vastagsága 45 cm.
A földszinti lakrész helyiségei:
-előszoba
-konyha-étkező teraszkapcsolattal
-nappali
-hálószoba
-fürdőszoba
-kazánház/tároló
Az emeleti lakrész helyiségei:
-előtér
-hálószoba (két külön bejáratú szobává leválasztható) erkélykapcsolattal
-amerikai konyhás nappali erkélykapcsolattal
-fürdőszoba
-a tetőtérben 2 hálószoba
A földszinti terasz alatt található egy 10 m2-es szerszámtároló.
A földszinti lakrészből egy ideiglenes belső lépcsőn is fel lehet menni az emeletre, de igény szerint egy kényelmes lépcső is kialakítható.
Burkolatok: a földszinten a hálószoba kivételével mindenütt járólap, a hálóban padlószőnyeg. Az emeleti előtérben, konyhában, fürdőszobában járólap és csempe, a hálószobában és a nappali részben, valamint a tetőtéri szobákban laminált padló.
A lakrészek fűtése és melegvíz-ellátása két külön kondenzációs kazánról megoldott, a földszinten padlófűtéssel, az emeleten és a tetőtérben radiátorokkal.
Lakrészenként külön gázóra és villanyóra van, a földszinten külön almérő tartozik a vízórához, így minden fogyasztás külön nyomon követhető.

Garázs nincs, de kialakítható, jelenleg autóbeállási lehetőség van az udvaron.
Az ingatlanhoz tartozó telek 2 helyrajzi számon van nyilvántartva, csak együtt eladó.

Solymáron kitűnő az infrastruktúra, iskola, óvoda, Lidl, Spar, Aldi, Auchan, közvetlen vonatközlekedés a nyugati pályaudvarra mind megtalálható. Budapest II. kerület autóval két perc. A lakosság összetétele kitűnő.

Ha bármi kérdése van várom megtisztelő hívását!

A KIALAKULT VÍRUSHELYZETBEN AZ ÓVINTÉZKEDÉSEK MAXIMÁLIS BETARTÁSÁVAL DOLGOZUNK!

Ügyfeleink számára rendelkezésre áll megbízható ügyvédi háttér, bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése, home-staging, szakértő értékesítés, kiemelt ingatlankeresési szolgáltatás.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó RV Ingatlan biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Az erre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismerheti az RV Ingatlan weboldalán.

Ár

Irányár 68.7 millió Ft (426.71 E Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda RV Ingatlan
Név Radányi Virág
Telefon +36 20 464 Mutasd
Email rv.ingatlan@ Mutasd
kétgenerációs