Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 46 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Emelet földszint .
Komfort összkomfort
Fűtés hőszivattyú
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: átlagos
Épült kb. 1970
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje 2
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás kertre,
Az ingatlan Dunakeszi központjában, az átmenő forgalomtól mentes Vasút utcában helyezkedik el. Pár perc sétatávolságra található a helyi- illetve távolsági buszmegálló, valamint a Dunakeszi Nagyállomás, így Budapest könnyedén, 30 percen belül elérhető.
A közelben minden szolgáltatás megtalálható, ami a mindennapokhoz szükséges. (boltok, rendelőintézet, óvoda, iskola, sportolás lehetőség, parkok, Duna-part ...)

A 2 szintes, közepes állapotú épület a 70-es években épült. A házban 12 lakás található. Az épület külső szigetelése tervezett. Az épületet zárt kert veszi körül, ami közös tulajdon.

A 46m2-es, részben felújítandó, ám tiszta, karbantartott lakás a társasház földszintjén helyezkedik el, (helyenként vizesedés nyomai láthatóak.)
A bejárati ajtón belépve, egy kis előszobába jutunk, melyből balra konyha, jobbra fürdőszoba nyílik. Szemben pedig a nappaliként funkcionáló szoba, melyből balra nyílik a galériázott háló. A lakás nyugati fekvésű, ablakai belső udvarra néznek délután napfényes, világos. A lakásba be van vezetve a gáz, de nincs használva.
Az ingatlan tehermentes, de minimum 3 hónap múlva költözhető. A lakásban lévő bútorok maradnak, valamint a háztartási gépek megállapodás tárgyát képzik.
Fotók hamarosan!

A lakás méretei:

előszoba 1,7m2
fürdőszoba 3,7m2
konyha 4m2
nappali 12,6m2
hálószoba 24m2

Ha szeretne többet megtudni és személyesen megtekinti az ingatlant, kérem keressen a megadott elérhetőségeken!
A KIALAKULT VÍRUSHELYZETBEN AZ ÓVINTÉZKEDÉSEK MAXIMÁLIS BETARTÁSÁVAL DOLGOZUNK!

Ügyfeleink számára rendelkezésre áll megbízható ügyvédi háttér, bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése, home-staging, szakértő értékesítés, kiemelt ingatlankeresési szolgáltatás.
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó RV Ingatlan biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Az erre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismerheti az RV Ingatlan weboldalán.

Ár

Irányár 20 millió Ft (434.78 E Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda RV Ingatlan
Név Radányi Virág
Telefon +36 20 464 Mutasd
Email rv.ingatlan@ Mutasd
alkalmi vétel