Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege telek
Telek terület 1730 m²
Fűtés
Ingatlan állapot kívül:
belül:
Közműállapot csatorna: utcában
gáz: utcában
villany: utcában
víz: utcában
Övezeti besorolás VT
EGYEDI AJÁNLAT!
Zsámbékon a romtemplom felett, festői környezetben eladó 1730 nm-es, örök körpanorámás belterületi építési telek. Minden közmű megtalálható a telek előtt (víz, gáz, villany, csatorna), a telken igény szerint kút is fúrható. A telek övezeti besorolása Vt-10, beépíthetősége 55%, szintterületi mutató 0,5, építménymagasság 4,5m. Elhelyezkedése és kialakítása lehetővé teszi a lakóháznak az utcafronttól távolabb eső, szeparált elhelyezését, mégis megmarad a csodálatos körpanoráma. A tereprendezés megtörtént, Önnek már csak építkeznie kell!

A település a Zsámbéki-medence gyöngyszeme, egyedi hangulata van, korabeli lakóházakkal, a romtemplomhoz vezető kanyargós utcácskákkal. Megközelítése autópályán és tömegközlekedéssel is kiváló.
Ha friss levegőre és madárcsicsergésre vágyik félórára a fővárostól, ez a telek Önre vár!

Hívjon és tekintse meg most!

Ügyfeleink számára rendelkezésre áll megbízható ügyvédi háttér, bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése, home-staging, szakértő értékesítés, kiemelt ingatlankeresési szolgáltatás.

Exclusive offer!
Plot is for sale with panoramic view to the Monastery of Zsámbék. You can build your hideway residency just 20 minutes drive from Budapest.
Call for more details and arrange a visit!

Ár

Eredeti irányár 25,9 millió Ft
Akciós ár 23 millió Ft

Érdeklődni

Iroda RV Ingatlan
Név Radányi Virág
Telefon +36 20 464 Mutasd
Email rv.ingatlan@ Mutasd
akciós ár