Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege telek
Telek terület 4490 m²
Fűtés - nem meghatározott -
Ingatlan állapot kívül:
belül:
INGATLAN HELYSZÍNE:
Telki frekventált részén, az új városközpontban, a posta és az épülő egészségközpont mellett található, autóval, busszal egyaránt jól megközelíthető.

TELEK JELLEMZŐI:
A terület négy, egymás mellett elhelyezkedő telekből áll (1036m2, 1076m2, 1154m2, 1224m2), melyek külön helyrajzi számon vannak nyilvántartva. A négy telek elsősorban együtt, de legalább két telek együtt eladó. A közművek a telek határánál találhatók.

A terület besorolása: Vt-Kt-I lakóövezeti telek. Vegyes terület lakó és kereskedelmi, szolgáltató gazdasági épületek vegyesen történő elhelyezésére szolgál. Továbbképző központ, irodaépület, szálláshely-szolgáltatás, konferenciaközpont, művelődés, sport, kutatás-fejlesztés nem üzemi technológiájú épületei helyezhetők el.
Kereskedelmi funkció a bruttó szintterület legfeljebb 10%-án, az alapfunkció kiegészítéseként létesíthető, illetve létrehozható egy szolgálati lakás is.

Beépíthetőség: 35 %
Építménymagasság: 7 m
Minimális zöldfelület: 40 %

A Zsámbéki-medence északkeleti peremén elhelyezkedő 4000 lakosú Telki Pest-megye egyik legnépszerűbb települése, egyedi hangulatú kialakítású, fejlett infrastruktúrával rendelkezik és a lakóközösség összetétele is kiváló. Dinamikusan fejlődő, a GFK Hungária Piackutató Intézet kimutatása szerint Magyarország egyik leggazdagabb települése.

Ha szeretne többet megtudni és személyesen megtekinti az ingatlant, kérem keressen a megadott elérhetőségeken!
A KIALAKULT VÍRUSHELYZETBEN AZ ÓVINTÉZKEDÉSEK MAXIMÁLIS BETARTÁSÁVAL DOLGOZUNK!

Ügyfeleink számára rendelkezésre áll megbízható ügyvédi háttér, bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése, home-staging, szakértő értékesítés, kiemelt ingatlankeresési szolgáltatás.
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó RV Ingatlan biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Az erre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismerheti az RV Ingatlan weboldalán.

Ár

Irányár 132,46 millió Ft

Érdeklődni

Iroda RV Ingatlan
Név Radányi Virág
Telefon +36 20 464 Mutasd
Email rv.ingatlan@ Mutasd