Bemutatkozás

Radányi Virág vagyok, végzettségem szerint közgazdász, 20 éves pénzügyi és irodai adminisztráció területén szerzett gyakorlat birtokában 2015 óta dolgozom ingatlan értékesítőként.

2018 márciusában hoztam létre az RV Ingatlant, mely önállóan, franchise hálózatoktól függetlenül működik. Tevékenységemet regisztrált ingatlanközvetítőként végzem, tagja vagyok a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetségének (MIOSZ), mely szakmai hátteret és együttműködést biztosít országszerte több mint 200 tagirodával. Ez azt jelenti, hogy az adatbázisunkba bekerülő ingatlanok azonnal elérhetők a partnerirodák több száz értékesítője számára és kiajánlhatók az ingatlant kereső ügyfeleiknek.

Rendelkezem az Etikus Ingatlanos Tanúsító Védjeggyel, mely igazolja az ingatlanszakmai névjegyzékben történt regisztrációmat valamint hogy tevékenységemet hatósági engedéllyel és az Etikai Kódexnek megfelelően végzem. (Az Etikus Ingatlanos mozgalomról bővebben: https://etikusingatlanos.hu/

Együttműködési szerződésem van a legnagyobb franchise hálózatokkal is, ezáltal megbízóim élvezhetik a kis irodák nyújtotta rugalmas előnyöket ötvözve a széles körű adatbázissal és ügyfélkörrel.

Sikeresen alkalmazom a home-staginget (ingatlan felkészítés), mellyel az ingatlan legjobb arcát tudjuk bemutatni, ezáltal gyorsabban és magasabb áron kelnek el, mint a nem felkészített ingatlanok.

Ügyfeleink számára rendelkezésre áll megbízható ügyvédi háttér (díj már 0,5%-tól), bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás,  értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése, profi fotózás, 3D ingatlanbemutató, videófilm készítés, kiemelt ingatlankeresési szolgáltatás.

Munkámat lelkiismeretesen, a megbízóim legnagyobb megelégedésére, érdekeiket maximálisan szem előtt tartva végzem. Több visszatérő ügyfelem van, akik mindig hozzám fordulnak ha ingatlant adnak, vesznek, kiadnak vagy bérelnek.

Bízom benne, hogy hamarosan Önt is közöttük üdvözölhetem!